Steun ons

Koor New Generation is al sinds 1985 een begrip in Merkelbeek en omstreken.
We verzorgen optredens op verschillende locaties zoals kerken, verenigingsgebouwen, bij evenementen, feesten, concerten en theater.

Zoals ongetwijfeld alle koren heeft ook New Generation geld nodig om te kunnen blijven zingen. Dit geld is vooral nodig om ons repertoire te kunnen blijven uitbreiden en onze apparatuur te kunnen onderhouden en vervangen. Het grootste deel van onze kosten wordt betaald uit de opbrengsten van contributie en optredens, maar na twee jaar zonder optredens en het verminderen van subsidiemogelijkheden, is elke bijdrage van harte welkom.

New Generation is Meer Dan Zingen Alleen.

Steun New Generation

Eenmalige bijdrage

Wilt u ons graag iets geven, maar nergens aan vast zitten? Dan kunt u kiezen voor een eenmalige bijdrage.

Vrienden van
New Generation

Wilt u ons graag voor een langere tijd steunen? Word dan Vriend van New Generation! Wanneer u jaarlijks een zelfgekozen bijdrage doneert, krijgt u er voordelen voor terug. Zo kunt u bijvoorbeeld een zitplaats reserveren bij de concerten van New Generation.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Naast Vrienden van New Generation kennen wij ook Sponsors. Mensen, bedrijven of instellingen die Koor New Generation willen ondersteunen met een eenmalige- bijdrage, of jaarlijkse donatie. Dat kan al vanaf € 50,-.
Door een bedrag te doneren, kunnen er verschillende regelingen gemaakt worden om uw bedrijf te promoten.

Geïnteresseerd? Klik op knop voor meer info of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Sponsorkliks

Door voorafgaand aan een online aankoop of reservering eerst naar de SponsorKliks pagina van koor New Generation te gaan kunnen jullie ons kosteloos sponsoren. 
Klik op bovenstaand sponsorklikslogo of onderstaande knop
Je komt dan via sponsorkliks terecht op een pagina met alle deelnemende webwinkels. Klik vervolgens op het logo van de gewenste webwinkel en vanaf dan verloopt alles zoals je gewend bent.
Het kost je niets extra maar levert wel echte euro’s op voor Koor New Generation.

Klik HIER voor uitleg Sponsorkliks

error: Inhoud is beschermd! - Content is protected!