Koor

Ons koor bestaat inmiddels uit ongeveer 30 leden van jong tot oud. Ondanks het grote leeftijdsverschil tussen de leden blijkt het in de praktijk toch mogelijk om tot een mooi muzikaal geheel met een homogene koorklank te komen waar jong en “oud” plezier aan beleven
We staan onder leiding van een dirigente en worden begeleid door een combo bestaande uit piano, gitaar, basgitaar en slagwerk. Onder de bezielende leiding van Ilona Schouten streeft het koor naar perfectie. Dat alles speelt zich af binnen de gezelligheid van de vereniging! Natuurlijk willen we onze muziek niet alleen voor ons zelf houden, maar ook anderen laten meegenieten. Dit doen we door regelmatig optredens te verzorgen. Zo zijn we geregeld te beluisteren tijdens kerkdiensten, huwelijksmissen en concerten, zowel in eigen land als over de grens.

Repertoire

De stijl van ons repertoire is zeer verschillend en loopt uiteen van licht klassiek tot musical, van gospel naar moderne popnummers. Het bestaat uit zowel Nederlandse, Engelse, Duitse als Latijnse stukken en er wordt ook in ons eigen Limburgse dialect gezongen. De arrangementen variƫren van twee- tot vierstemmig en er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van de solistische mogelijkheden van leden.

Repetitie

Als je interesse hebt om bij ons te komen zingen, kom dan gerust eens langs tijdens een repetitie.
Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend deze repetitie bij te wonen.
Wanneer? Elke vrijdagavond
Hoe laat? van 19:00u tot ongeveer 21:00u
Waar? Horizonstraat 77, Brunssum-Treebeek

Hierbij willen wij korps Treebeek danken dat koor New Generation voor haar repetities gebruik mag maken van de zaal in het Leger des Heils gebouw te Treebeek.

error: Inhoud is beschermd! - Content is protected!