Sponsoren

Naast Vrienden van New Generation kennen wij ook Sponsors. Mensen, bedrijven of instellingen die Koor New Generation willen ondersteunen met een eenmalige- bijdrage of jaarlijkse donatie. Door ons financieel te steunen, draagt u bij aan cultuur en het plezier van samen zingen.

Als tegenprestatie kunnen wij, indien u hiermee akkoord gaat, bij onze concerten de naam of het logo van het bedrijf of de instelling op onze uitnodigingen, flyers en/of affiches zetten.
Dat is al mogelijk vanaf € 50,- per jaar.

Ook is het mogelijk ons als Sponsor te steunen met een logo op onze website.
Op welke wijze dat kan, willen we graag met u bespreken.
Naast onze Vrienden zijn we ook de Sponsors zeer dankbaar voor deze steun.

Waarom sponsoring van ons koor?

  • Uw bedrijfslogo op onze website met doorklik naar uw eigen website
  • Uw bedrijfsnaam of -logo op ons reclamemateriaal bij concerten/optredens
  • Maar ook voor andere ideeën die u of wij aandragen voor financiële of materiële steun willen wij graag met u over gedachten wisselen en de mogelijkheden bekijken.

Als u uw naam en contactgegevens doorgeeft op ons e-mail-adres (info@koornewgeneration.nl), dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
U kunt ook contact opnemen met de voorzitter M. Schouten (tel. 046-4423747) van de vereniging.

U kunt zich als “Sponsor van New Generation” aanmelden middels onderstaand formulier.


Aanmeld formulier Sponsor van New Generation

“Dit formulier vraagt om naam, adres en email gegevens zodat wij met je kunnen communiceren of een bericht/kaartje kunnen sturen.”
Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.    error: Inhoud is beschermd! - Content is protected!