New Generation

….. net even anders !

Lieve Angelique

Het was fijn je te mogen kennen
Je nu reeds te moeten missen
daar zullen we nog aan moeten wennen

Bedankt voor alles wat je voor ons koor hebt gedaan
in onze herinnering zul jij altijd voortbestaan

Bedankt voor al je liefde, je vriendschap en je trouw
ook over grens van ’t leven houden wij van jou.

Muziekstijlen

Muziek kent geen grenzen. Daarom zingen wij in diverse stijlen en talen.

Van Worship tot Rock en van Dialect tot Swahili.
Denk bijvoorbeeld aan Musical, Nick & Simon, The Beatles en Cyndi Lauper.
Wij hebben vast iets dat bij je past.
Kom gerust eens naar onze repetitie luisteren.

Aanvraag optreden

Een optreden van New Generation is voor diverse gelegenheden en op verschillende manieren aan te vragen.

Onze voorkeur gaat uit naar het invullen van het aanvraagformulier maar kan ook door een, zo volledig mogelijk, email te sturen naar: info@koornewgeneration.nl.

Kijk – Luister – Beleef

Om nu alvast een indruk te verkrijgen van koor New Generation kan je hier foto’s en/of videofragmenten van concerten, optredens en activiteiten bekijken.

Beleef deze momenten met ons mee!

Koor

Combo leden koor New Generation

Combo

Dirigente

Ilona Schouten

01.

Beschikbaar voor…

Huwelijksceremonie

Een muzikale opluistering tijdens jullie huwelijksplechtigheid in kerk of gemeentehuis verzorgen wij graag. Op deze bijzondere dag proberen we aan jullie wensen te voldoen.

Kerkdiensten

Voor het muzikaal opluisteren tijdens een kerkdienst zijn wij graag beschikbaar.

Concerten

Zoekt u een koor voor bij uw concert. Wij laten graag van ons horen!!
Neem dan contact met ons op.

Optredens met artiesten

New Generation heeft al vaker samen gezongen met artiesten zoals: Martin Hurkens, zangeres Do, Sanne (Fields) van der Velde.
Ben jij de volgende op ons lijstje?

Kerst-/Dickensstijl optredens

Tijdens kerst zorgen wij graag voor muzikale kerstsfeer.
Een optreden in Dickensstijl behoort ook tot de mogelijkheden.

02.

Sponsoren

Naast Vrienden van New Generation kennen wij ook Sponsoren.
Mensen, bedrijven of instellingen die Koor New Generation willen ondersteunen met een eenmalige- of jaarlijkse donatie.

Een klein overzicht van sponsoren die ons steunen. Door op het logo te klikken wordt je doorgeleid naar de site van deze sponsoren.

Voor meer info zie: ‘Steun ons

autorijschool
P. Sittrop
Merkelbeek
JensSmeets.nl

Jubileumshow COLORS! mede mogelijk gemaakt door:

03.

Nieuws

Zing seizoen van start

Na een welverdiende vakantie waarin wij even konden bijkomen van de geleverde prestaties en inspanningen van onze show COLORS!, zijn wij weer gestart met het instuderen van ‘nieuwe’ muziek.Dit is dan ook het meest geschikte moment om met ons mee te komen zingen en te ervaren hoe leuk zingen in een groep is. Jij hoort…

Lees meer…

Bericht Show in Hallo Beekdaelen

Na maanden van repeteren, het instuderen van de choreografie en uit het hoofd leren van de liedteksten mag New Generation uit Merkelbeek met terugkijken op een geweldige prestatie voor hun show COLORS!!!!Zie onderstaande tekst uit weekblad Hallo Beekdaelen.

Lees meer…

NOG 1 WEEK!

Zaterdag 24 juni is het zo ver. Om 19u is de eerste voorstelling van onze show COLORS! Jij kan er nog bij zijn! Bestel je ticket snel!Zondag 25 juni ben je om 15u ook van harte welkom om onze voorstelling te bekijken. Wees er snel bij want vol = vol.

Lees meer…

Zing!

( Nieuw TV programma ) Eén op de tien Nederlanders zingt in een zanggroep. Maar welk koor of ensemble stijgt boven zichzelf én anderen uit? In het nieuwe EO-programma ‘Zing!’ dat 27 mei van start gaat, gaan Giovanca Ostiana en Anne-Mar Zwart op zoek naar de beste zanggroep van ons land. Zingen in groepsverband is…

Lees meer…

Kaartverkoop show COLORS!

Over 4 weken zal onze jubileumshow COLORS! worden uitgevoerd in Cultuurhuis Heerlen.Inmiddels zijn er al meer dan 175 kaarten verkocht en nog maar een beperkt aantal tickets over! Wil jij onze show nog bijwonen op zaterdag 24 juni 19:00u of zondag 25 juni om 14:00u? Wees er dan nog snel bij en bestel de tickets…

Lees meer…

Discography

Ter gelegenheid van het derde lustrum is de CD “Music Fantasy” uitgebracht. Onze eerste Kerst CD werd in 2006 opgenomen. Een mooi resultaat waarin een ieder zijn beste beentje heeft voortgezet en natuurlijk zijn/haar beste stem heeft laten horen.

Interesse in één van de CD’s?
Laat het ons weten via:
1. Contactformulier
2. email: info@koornewgeneration.nl

CD 1

Dat deze CD met liederen uit Disney films “voor elk wat wils” bevat, voor “jong” en “oud”, wordt al snel luisterend snel merkbaar.
Bij de totstandkoming van de “Music-Fantasy” is medewerking verleend door een aantal solisten, bijna allemaal gerecruteerd uit eigen gelederen. En daar mag “New Generation” met recht trots op zijn.

CD 2

Er werd al vaker over gesproken om een Kerst CD uit te brengen. Het resultaat mag er zijn. U hoort bekende kerstliederen maar ook kerstliederen die toch net even anders zijn dan verwacht.

04.

Blog

Show COLORS! is een feit

HET ZIT ER WEER OP! Wat was het een super show!Als vereniging vinden we het fijn om te weten hoe jij als toehoorder onze show hebt ervaren. Mochten we dit nog niet van je hebben gehoord en je wilt toch nog graag een reactie geven?Klik dan hieronder op de knop “Geef reactie”. Geef reactie [testimonial_view…

lees meer…

Dialectmis Merkelbeek

Traditie getrouw zingt New Generation tijdens de dialectmis van carnavalsvereniging ‘de Zeemplekkesj’ in Merkelbeek.Wij wensen prins Selim I met zijn prinses Nicole, jeugdprins Silas I en jeugdprinses Abby I, de Zeemplekkesj en de Schneuzele een mooi carnavalsseizoen.

lees meer…

Nieuwjaarsreceptie

vrijdag 6 januari onze eerste repetitie in het nieuwe jaar. Vandaag repeteren we voor de dialectmis van a.s. zondag 8 januari. Hoofdzakelijk dus limburgs-talig gezongen liederen. Vaak ook liederen vanuit het nederlands vertaalt naar het limburgs dialect.Zoals het lied Vrede dat in 1993 door Ruth Jacott werd gezongen in het Eurovisiesongfestival voor Nederland. Het lied…

lees meer…
error: Inhoud is beschermd! - Content is protected!