Aanbeveling categorieën Leden beleven COLORS!

Show must go on

Wij hebben intens genoten van de weg naar de show. Sean heeft het in geuren en Colors meegekregen maar heeft het eindresultaat niet meer live mogen bewonderen. Te ver zijn we met de voorbereidingen om te kunnen stoppen. “Show must…

Genoten!!

Ik heb intens genoten! Van alle voorbereidingen, van het samenwerken, het hele drukke weekend, de sfeer achter de coulissen maar vooral van de prachtige voorstellingen die we hebben mogen neerzetten met elkaar! Doen we het snel nog eens? ❤️????????????????????

COLORS !!!!!

C haos soms, in aanloop naar het O ptreden. Gaat het wel allemaal L ukken? Maar het was de O pmaat, met als geweldig R esultaat, een met complimenten overladen S petterende show !!!!!!!!

Hoezo geef reactie? Geef KLEUR!

Fantastisch om mee te mogen maken. Waanzin om alles te leren en te onthouden. Waanzinnig om het publiek uitzinnig te horen applaudisseren. Waarachtig dat we het hebben gepresteerd. Waarschijnlijk moeten we het nog maar eens doen.

In 1 woord GEWELDIG!

Het was fantastisch om samen, na zo hard gewerkt te hebben, op de planken te staan en deze show uit te voeren. Het brengt je als leden dichterbij elkaar en je werkt samen toe naar een topprestatie. Een gevoel van…

error: Inhoud is beschermd! - Content is protected!